perjantai 15. helmikuuta 2013

Appelsiini-tuorejuusto täyte

Innostuin kokeilemaan yhtä vadelmaleivosta ja ainakin tämä kuorrutus / täyte oli laitettava talteen, jotta muistaisin joskus käyttää sitä. Sen verran oli helppo tehdä, hyvää ja raikasta vaikka kevään juhliin.
Hyvin sopisi suklaisen tai miksei vaaleankin kääretortun täytteeksi, mietin että ehkä jopa kakun täytteeksi jos lisää jotain hedelmää tai marjaa. Ja kuorrutukseksi. Ihan pursotettavaksi tästä ei mielestäni ole, sillä sen verran löysähköä on. Mutta hyvää oli! NAM!

2 prk Pirkka appelsiinituorejuustoa
2 dl tomusokeria
1 prk rahkaa

Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi. Lisää rahka joukkoon. Valmista käytettäväksi!


Ei kommentteja: