tiistai 10. huhtikuuta 2012
Appelsiini-täytekakku
Keväisiin juhliin halusin raikkaan täytteen. Äidilläni oli joku leivontakirja, josta tämän täytteen sitten bongasin. Testattuani ensin makua, totesin tämän olevan juuri sellainen raikas keväinen maku, jota hain.
3 dl kermaa
200 gr appelsiinituorejuustoa
200 gr valkosuklaata
1 dl appelsiinimarmelaadia
Vaahdota kerma vähän vaille "valmiiksi". Lisää joukkoon marmelaadi. Sulata suklaa mikrossa / vesihauteessa. Anna jäähtyä. Sekoita tuorejuusto ja suklaa keskenään. Lisää juusto-suklaaseos kermavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Varmista, ettei juusto-suklaaseos ole lämmin, sillä muuten kermasta tulee rakeinen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti