sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Valkosipulilevite


Jääkaapissa oli maustamaton tuorejuusto paketti ja mietin mitä siitä tekisin. Makeata oli jo leivottu, joten mieleen tuli valkosipulilevitettä patongin kera. Siitä se sitten lähti ja tällainen ohje siitä sitten tuli :)

1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
50 gr huoneenlämpöistä voita
maitorahkaa
3 tl valkosipulitahnaa
kevätsipulin vartta

Vatkaa tuorejuusto ja pehmeä voi sekaisin. Tulee hienompi koostumus, jos molemmat ovat huoneenlämpöisiä. Lisää joukkoon rahkaa, sen verran, että koostumus on mieleinen. Pilko kevätsipuli pieneksi ja lisää joukkoon. Lisää myös valkosipuli. Jos on mahdollista ja aikaa, anna maustua jonkun aikaa, jolloin maut paranee. Meillä se ehti maustua tunnin verran, joten maku oli ehdottomasti parempi seuraavana päivänä ... ruisleivän kera ;) 




Ei kommentteja: