tiistai 4. kesäkuuta 2013
Ruiskupit
Seuraan Leipoi, leipoi - blogia ja huomasin, että hän oli tehnyt tämän tyylisiä naposteltavia. Hän oli käyttänyt tonnikalaa, mutta minulla oli kaapissa hyvää kinkkua, päätin kokeilla sillä. Ja tulipa hyvää! Miehenikin kehui kovin näitä. Joten taidanpa joskus jatkossa kokeilla näitä erilaisin versioin - maustetulla tuorejuustolla, yrteillä, lohella, tonnikalalla... muunnelmiahan on loputtomasti.
ruisnappeja
basilikanlehtiä
tuorejuustoa
kinkkua
sipulia
suolaa ja mustaapippuria
Laita basilikanlehti ruisnapin päälle. Pilko kinkku ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Notkista tuorejuusto, lisää tarvittaessa rahkaa/maitoa/kermaa. Lisää joukkoon sipuli ja kinkku. Mausta suolalla ja pippurilla. Pursota tai nosta nokareita kupin päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti