keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Syntisen hyvä suklaakakku



Tämän tuhdin ihanan suklaisen suklaakakkuohjeen olen saanut pojaltani, valmistunut kokki. Tätä tarjoilisin hieman lämpimänä vaniljajäätelön kanssa, jolloin sen maku on parhaimmillaan. Ja ole tarkkana, ettet vaan paista kakkua liian kuivaksi, kuten minä onnistuin. Vaan on se silloinkin hyvää ;)


2,7 dl vehnäjauhoja ( 180gr )
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 dl Van Houten kakaota
3,2 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
3 dl suklaarouhetta ( tummaa suklaata )
200 gr voita
4 kananmunaa
1 dl kahvia

Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa ja sekoita kuivien aineiden joukkoon. Sekoita jäähtynyt sula voi, kananmunat ja kehvi keskenään. Sekoita aineet keskenään. Voitele 24cm irtoreunavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 35 minuuttia 160-175 asteessa. Tarkkaile ettei kakku pääse kuivumaan! Tarjoa jäätelön kera. On sitten vaan niiiiiiiiiiiiiiiin herkullista!!!



Ei kommentteja: