maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kanan fileepihvit uunissa

Laitan tänne yhden ohjeen, joka oli ihan maukas, helppo ja vaivaton tehdä. Aina kun ei jaksa tai ole aikaa/innostusta seistä pitkään hellan ääressä. Kuvaa ei valitettavasti ole, sillä taitoni eivät riitä ottaa ruuista hyvännäköisiä kuvia :)
Alkuperäinen ohje oli Hellapoliisin sivuilta, ja tällä kertaakäytin kerman sijaan tomaattimurskaa... kun tein arkiruokaa ;)

sipulia
kanan fileepihvejä
tomaattimurskaa
valkosipulitahnaa
juustoraastetta ( oli pussinpohjalla sopivasti)
suolaa
mausteseosta kanalle


Viipaloi sipulit vuuan pohjalle. Lado fileepihvit sipulin päälle. Mausta pihvit suolalla ja mausteseoksella. Sekoita valkosipulitahna ja juustoraaste tomaattimurskan joukkoon. Kaada murska pihvien päälle. Paista 200 asteessa 40-60 minuuttia riippuen pihvien paksuudesta. Tarjoa jasminriisin ja vihersalaatin kera. Hyvää helppoa arkiruokaa.



Ei kommentteja: