tiistai 3. joulukuuta 2013
Punajuurivuoka
Kaapissa oli 2kg punajuuria. Mitäs mä niistä tekisin??? Punajuurivuokaa...? mikäs vois olla hyvä ohje? Nettiin siis .... ja tämän ohjeen löysin Marttojen sivuilta, vaikka alkuperäinen ohje on jostain Kodin Kuvalehden numerosta.
Muita samantyylisiä toki on, hieman erilaisina. Seuraavalla kerralla, kyllä, teen tätä toistekin, kokeilen ilman aurajuustoa ja käytän kermaa, ns arkisempi ;) Suosittelen kokeilemaan! jätä aurajuusto pois, jos ei ole sinun makuun. Mutta kokeile :P
0,5 kg punajuuria
öljyä
1 sipuli
aurajuustoa ( laitoin puolet kolmiopaketista )
1 prk Creme Bonjour Cuisine Valkosipuli ja yrtit
suolaa
mustapippuria
TAI
1 kg kg punajuuria
2 sipuli
2 dl kermaa ( tai vaikka pippurimakuinen kerma)
1 prk Creme Bonjour Cuisine
suolaa, pippuria
Pese ja kuori punajuuret. Raasta karkealla. Kuori ja silppua sipuli. Murusta joukkoon aurajuusto ja kaada mukaan Creme Bonjour. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos öljyttyyn vuokaan. Paista 200 asteessa noin 1-1,5 tuntia. Helposti herkullista!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti