Tähän ajattelin koota kinuskikastikkeen ohjeita sekä viisaita vinkkejä mitä tulee vastaan. Jos niistä olisi Sinullekin apua.
KINUSKIKASTIKE:
2 dl kermaa
1,5 dl fariinisokeria
ripaus suolaa
nokare voita
Mittaa kattilaan kerma ja fariinisokeri. Sekoita puuhaarukalla ja keitä muutama minuutti, kunnes kastike sakenee.
Kinuskin keittoaika riippuu kerman tuoreudesta: mitä tuoreempaa kerma
on, sitä kauemmin sitä pitää keittää, jopa 10-15 minuuttia. Lisäksi
vispikerma sakenee nopeammin kuin kuohukerma.
Saat kinuskikastikkeesta kolakastiketta, kun lisäät kermaseokseen 2 tl kaakaojauhetta ennen kuumentamista.
Joku on saanut vinkin käyttää tomusokeria, jotta kinuskista tulee leikattavampaa. Tähän minun täytyy perehtyä enemmän...
tiistai 17. joulukuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti