torstai 6. marraskuuta 2008

Lohi-pekonirullat















Kuvassa lohirullat ennen uuniin menoa.

Pidän lohiruuista, mutta vähän heikko on tuo taito tehdä lohiruokia. Vietettiin naisten päivää ja ystäväni teki tällaisia lohi-pekonirulli, joiden ohje on vaan laitettava talteen. Nyt voin tehdä niitä itsekin kotona. NAM!

10-15 cm pala lohta
1 pkt pekonia
suolaa
pippuria
voita

Leikkaa lohipalasta ohuita fileitä. Laita pekoniviipaleen päälle lohifilee ja rullaa kasaan. Asettele rullat uunivuokaan. Mausta hieman suolalla ja pippurilla, mut varoen sillä pekoni on aika suolaista. Laita vielä muutama nokare voita rullien päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa Bonjour Cousine kastikkeen kera, makuna vaikka sipuli.

Ei kommentteja: