torstai 24. toukokuuta 2012

Mansikkakääretorttu Marianne-crushilla













Täyte oli ihanan raikasta. Voisin kokeilla myös kakun täytteenä. Marianne-murut pehmenivät täytteessä.

Pohja:

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl Van Houten kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon. Sekoita kevyen ottein nuolijalla. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa 5-8 minuuttia. Kaada pohja sokeroidulle leivinpaperille jäähtymään.


Manikkatäyte:

1 prk kermaa
1 prk vaniljarahkaa
1 pss Marianne-crushia
vaniljasokeria/sokeria tarpeen mukaan
mansikoita

Vahdota kerma. Lisää rahka ja marianne-crush. Tarkista maku ja lisää sokerit tarvittaessa. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle. Paloittele mansikoita päälle. Kääri tiukalle rullalle. Anna maustua tiiviissä paketissa hetken ennen tarjoilua.
Nauti kesän mansikoista!

Ei kommentteja: