keskiviikko 3. elokuuta 2016
Täytetyt kesäkurpitsat
Täytetyt kesäkurpitsat... nami! Helppoa ruokaa. Ja kevyttä.
kesäkurpitsaa
sipulia
paprikaa
härkäpapuja
tomaattimurskaa
jauhelijaa
suolaa
pippuria
juustoraastetta
Pese ensin kesäkurpitsat hyvin. Halkaise kahtia. Koverra sisus talteen. Valmistele muut kasvikset pilkkomalla ne valmiiksi.
Keitä koverrettuja kesäkurpitsoja suolavedessä minuutin pari. Valuta ja laita ne pellille leivinpaperille päälle odottamaan. Paista kasviksia hetken pannulla. Paista jauheliha. Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja mausta. ( Härkäpavut olen liottanut yön yli, keittänyt ja pakastanut pienissä erissä, jolloin on helppo ottaa annos käyttöön. ) Anna hautua hetken ja kiehua kasaan.
Täytä koverretut kesäkurpitsat kasvis-jauhelihaseoksella. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n 20 minsaa. Tarjoile raikkaan salaatin ja patongin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti