sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Karamellisoidut pähkinät





Ruoka Pirkassa törmäsin tämmöiseen ohjeeseen ja
herkkusuuna tunnettu, tietty näitä piti kokeilla. Ensimmäinen satsi tosin ... ööö ... paloi :) palanut sokeri ei maistu hyvälle, joten seuratkaa tarkkana sitä jos kokeilette :) Ovat kyllä hyviä. Kokeiltiin myös vaniljajäätelön kera.

300 gr erilaisia pähkinöitä
2 dl fariinisokeria
0,5 tl kardemummaa
0,5 tl kanelia
0,25 tl neilikkaa
0,25 tl mustaapippuria

Sekoita sokerit ja mausteet keskenään. Lisää pähkinät. Paista paistinpannulle, kunnes MELKEIN KAIKKI sokeri on sulanut. Sekoittele koko ajan. Kaada seos leivinpaperille ja anna jäähtyä. Erottele hieman pähkinät toisistaan. Nauti!

Ei kommentteja: