torstai 15. marraskuuta 2012

Kana - pekonilaatikko

Aina sitä tekee makaronilaatikkoa. Mitä muuta vois tehdä? Kanalaatikkoa? Hmmm... sen vois höystää jollakin... mistä mies tykkää? Pekoni! Eli näin se sitten syntyi. Tuskin mikään uusi ohje, mutta enpä ollut ennen kokeillut. Ja hyvin maistui :D

makaronia
kanasuikaleita
sipulia
pekonia
suola, pippuri, curry ja valkosipuli

munamaito ( 2 munaa ja 6-7 dl maitoa)
tai kanaliemi kuutiosta

Keitä makaronit kypsiksi suolavedessä. Silppua sipuli ja kuullota pannulla. Nosta sivuun. Paista kanasuikaleet ja mausta maun mukaan ellet käytä marinoituja suikaleita. Nosta sivuun. Leikkaa pekoni pienemmiksi paloiksi ja paista pannulla rapeiksi. Valuta vesi makaroneista.
Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle munamaito. Paista uunissa 175 asteessa 45 minuuttia. Maiskis!

2 kommenttia:

Kikke kirjoitti...

Tätä täytyyki koklata!
Kivaa saada uutta reseptiä ja vaihtelua,ku meinaa aivan jatkuvasti pyöriä aina nuo samat ruokalajit.
Kiitos :)

Helena kirjoitti...

Niinhän siinä helposti käy kun päivästä toiseen tekee ruokaa :) Vaihtelu virkistää, varsinkin kun se onnistuu näin helposti ;)