keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lumiukkosoppa - kuuma kaakao lahjapussi

Näitä näkee näin joulun alla siellä ja täällä myynnissä. Itsekin päädyin tekemään näitä päiväkodin myyjäisiin. Kiva tuliainen ja helppo tehdä.

Ainoa mikä nyt oli haastavaa, oli löytää sellofaanipusseja. Ne oli kirjakaupan mukaan loppu maahantuojalta asti. Joten jotain muuta piti keksiä tilalle. Päädyin sitten laittamaan minigrip-pussiin vaikka niissä oli valkoinen tekstiruutu pussin toisella puolella. Noh, sen ratkaisin niin, että koristelin valkoisen tarran ja kirjoitin raaka-ainelistan siihen.

Pussiin laitoin O´boy annoskaakaon ( olen myös nähnyt että laitetaan kaakaojauhe sellaisenaan pussiin), pari isoa vaahtokarkkia, pari suklaakonvehtia ja piparminttukeppi. Ja tietty se tärkein, lumiukkosopan runo :) Runon bongasin netistä, en valitettavasti muista blogeja, mutta useammasta ne löytyy.


"Kun pakkanen ulkona otettaan kiristää,
lumiukkosoppa tää mieltäsi piristää. 
Ensin kuumaan veteen kaakaosta liemi keittele,
ja lumipallot mukaan heittele,
lopuksi vielä lumiukon kävelykepillä sekoittele. 
Soppa lämmittää ja ilostuttaa mieltä, saat pakkasukolle näyttää kieltä."2 kommenttia:

Eeku kirjoitti...

Ihana tuo lumiukkosopan etiketti. Saisinko minä käyttää samaa etikettiä, kun haluaisin läheisilleni tehdä lumiukkosoppa pussukoita? Olen nyt kolmesta blogissa törmännyt samaan,mutta kun en tiedä kenen tekemä tuo on, että keltä pitäis kysyä.

Helena kirjoitti...

Netistä minäkin olen tuon napannut. Valitettavasti en nyt muista mistä blogista mutta monessa oli tuo sama runo. Lisäänkin sen tuonne tekstiin. Kiitos.