maanantai 21. helmikuuta 2011

Pippuripihvit kermakastikkeella

Meillä oli herkkuillallinen ystävänpäivänä <3

Naudan sisäfile pihvejä
pippuriseosta
voita
öljyä
suolaa
1 dl ranskankermaa
1 dl ruokakermaa
2 tl Dijon - sinappia

Ota pihvit huoneenlämpöön, jotta lämpivät ennen paistamista. Laita kokonaiset pippurit leivinpaperin päälle ja murskaa niitä kaulimella. Laita pihvit pippurien päälle ja painele mausteet lihan molemmille puolille.
Kuumenna öljy ja voi pannulla. Paista pihvejä 3-4 minuttia kummaltakin puolelta. Mausta suolalla. Nosta pihvit lautaselle folion alle, jotta pysyvät lämpiminä.

Sekoita kermat ja sinappi pienessä kulhossa. Lisää seos pannulle paistinrasvan joukkoon. Anna kiehua kasaan viitisen minuuttia. Kaada vielä lihoista lautaselle muodostunut neste pannulle. Tarjoile perunoiden ja kasvisten kera.

Ei kommentteja: