maanantai 23. marraskuuta 2009

Munakasrulla jauhelihatäytteellä











Tätä tulee aina silloin tällöin tehtyä iltapalaksi. Täytettä voi muokata mielen mukaan ja mitä sattuu kaapissa olemaan.


POHJA:

5 dl maitoa
5 kananmunaa
2 dl jauhoja (vehnä, hiivaleipä tms)
0,5 tl suolaa
mustapippuria, paprikaa tms mausteita maun mukaan

TÄYTE:
300-400 gr jauhelihaa
1 prk Creme Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrtit (maitokaapissa)


Sekoita maito ja munat. Lisää jauho ja suola. Kaada leivinpaperin päälle pellille. Paista 30 minuuttia 200 asteessa. Anna hetken vetäytyä.
Paista jauheliha. Anna jäähtyä. Sekoita Creme Bonjour ja jauheliha. Levitä seos munakkaan päälle ja rullaa kasaan. Nauti sellaisenaan tai vihreän salaatin kanssa.

Ei kommentteja: