lauantai 26. joulukuuta 2015

Frozen synttärit

Näin toivotettiin vieraat tervetulleiksi Frozen-aiheisille syntymäpäiville. Esillä oli myös lippuviirinauhoja sekä iso seinäkoriste. Tytöille oli myös samalla teemalla tatuointeja ja nehän oli tykättyjä. Mistä näitä saa ostaa? Löysin ne täältä. Ja mielestäni suht edullisesti.

Tarjoilu oli aiheeseen sopivaa:

- kristallipullia
- lusikkaleipiä, tähtipipareita, minttusuklaa- sekä maitosuklaakonvehteja,     vaahtokarkkeja, vaahtokarkkitikkareita..
- mokkapalat lumipallolla ja -hiutaleella
- lohipiirakkaa
- karjalapiirakkaa munavoilla
- ja tietty kakkuMokkapalat on varma herkku ja niin helppo koristella teemaan sopivaksi. Kuten nyt sitten kermapallo ja lumihiutale sokerimassasta. Vaahtokarkkitikkarit teki serkkutyttö, päällä valkosuklaata sekä strösseliä.

Kakku ei mennyt ihan putkeen. Eli kyllä, sattuu ja tapahtuu täälläkin keittiössä. Täytteeseen olin laittanut kermaa, rahkaa, valkosuklaata sekä mustikkaa. Mutta... Pandan valkosuklaa on uudistuksen myötä hieman muuttunut maultaan... ja muutama vieras maistoi häivähdyksen lakritsia maussa. Noh, oppia ikä kaikki kuten sanonta sanoo. Taidan kokeilla toista merkkiä ensi kerralla.

Kakun päällä oli kermaa ja sokerimassasta tehtyjä lumihiutalekoristeita. Elsa oli ihan lelu, jonka laitoin sokerimassalevyn päälle. Elsakoristeen takana on isomaltoosista tehtyjä koristeita. Olin lukenut isomaltoosista ja halusin kokeilla sitä. Sainkin sitä ostettua ihan meitin kaupungista Herkku ja Lahja Murenasta.


Ei kommentteja: