tiistai 17. joulukuuta 2013

Kinuskikastike

Tähän ajattelin koota kinuskikastikkeen ohjeita sekä viisaita vinkkejä mitä tulee vastaan. Jos niistä olisi Sinullekin apua.


 KINUSKIKASTIKE:

2 dl kermaa
1,5 dl fariinisokeria
ripaus suolaa
nokare voita

Mittaa kattilaan kerma ja fariinisokeri. Sekoita puuhaarukalla ja keitä muutama minuutti, kunnes kastike sakenee.

Kinuskin keittoaika riippuu kerman tuoreudesta: mitä tuoreempaa kerma on, sitä kauemmin sitä pitää keittää, jopa 10-15 minuuttia. Lisäksi vispikerma sakenee nopeammin kuin kuohukerma.


Saat kinuskikastikkeesta kolakastiketta, kun lisäät kermaseokseen 2 tl kaakaojauhetta ennen kuumentamista.

Joku on saanut vinkin käyttää tomusokeria, jotta kinuskista tulee leikattavampaa. Tähän minun täytyy perehtyä enemmän...


Ei kommentteja: