maanantai 16. maaliskuuta 2015

Norsukakkua (maidoton)


Pääsin tekemään norsukakkua. Päädyin tekemään tällaisen norsun, kun löysin todella hyvän youtube-videon, jossa opastetaan tarkasti miten se tehdään. Vaikka video on vieraalla kielellä, selviää mainiosti ihan katsomalla.

Täytteeksi laitoin itsetehtyä vaniljakreemiä, jonka jälleen keitin kauramaitoon. Lisäsin sen joukkoon pari purkkia GoGreen Vispiä sekä itsekeitettyä mansikkahilloa. Hyydytin liivatteella ja moussen joukkoon laitoin vielä mustikoita. Kostukkeena käytin Spriteä. Sokerimassan alla on ohuelti kreemiä maidottomasta Keijusta, tomusokerista ja tilkasta spriteä. Kuvassa muhkurat näkyy enemmän kuin luonnossa. Yritänipitää kreemin sekä massan mahdollisimman ohuena toiveiden mukaan.

Tässä norsusta kuva sekä linkki videoon. Itse tein sen niin, että katsoin, laitoin paussin päälle ja muotoilin ja sama uudestaan kunnes olin valmis.
Ja tässä toinen kakku, jolla juhlittiin seuraavana päivänä. Kuvakulma on jotenkin hassunhauska, sillä näyttää et norsu on jotenkin... hassusti kakun päällä.Ei kommentteja: