maanantai 7. joulukuuta 2009

Nougattryffelit



Aina on tehnyt mieli kokeilla ja nyt päätin tehdä itsenäisyyspäivän kunniaksi. Mutta eipä tullut laskettua monta kappaletta taikinasta tuli :) Riippuneen minkä kokoisia näistä tekee.

3/4 dl kermaa
200 gr suklaata
2 rkl voita
1 dl tomusokeria
2 tl hunajaa
1/2 dl wiener nougat crushia
van houten tummaa kaakaota

Kuumeena kerma höyryväksi. Paloittele suklaa joukkoon ja sulata. Lisää voi ja sekoita. Nosta pois levyltä. Siivilöi joukkoon tomusokeri. Lisää hunaja. Lisää rouhe. Nosta seos kylmään joksikin aikaa. Tee palloja leivinpaperille ja pyöritä kaakaossa. Voit myös laittaa pallot pieniin foliovuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja: