maanantai 27. huhtikuuta 2009

Valkosuklaa-pähkinärahka











Halusin jotain hyvää jälkiruokaa mieheni nimipäivänä, jotain mikä olli koottu hänen mielitarvikkeista. Valkosuklaa ja pähkinä... kokeilin sitten tämmöistä ja tulikin todella hyvää. Valkosuklaa antaa rahkalle todella täyteläisen maun.

1 prk Flora Vanilla kastike
1 prk rahkaa
vajaa 1 dl sokeria
1 levy Fazer valkosuklaata
vajaa 1 dl hasselpähkinärouhetta
murskattuja pekaanipähkinöitä

Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa vaniljakastike. Lisää siihen rahka ja sokeri. Kaada mukaan suklaa. Murskaa pekaanipähkinät pienemmiksi paloiksi. Lisää ne ja hasselpähkinärouhe rahkaan. Anna hetki vetäytyä ennen tarjoilua. Koriste valkosuklaalastuilla sekä pähkinöillä.

Ei kommentteja: