sunnuntai 28. elokuuta 2016

Ruislastut aurajuustodipillä





















Olimme olleet synttäreillä. Siellä oli tarjolla ranskalaisia ja kanaa eri muodossa, oli wingsejä, koipipaloja, nugetteja ja pihvejä. Niiden kylkeen oli aurajuustodippi. Ja ai että mikä dippi. Se oli niiiin herkullista! Ja ... se oli tehty vain kermaviilistä ja aurajuustosta. Noh.. siitä se ajatus sitten lähti...

Kaupassa oli Linkosuon ruislastut. Pakkohan niitä oli maistaa kun on niin paljon kehuttu. ( eikä suotta ) Näiden kaa kokeiltiin kotona sitten tuota aurajuustodippiä... pienin muutoksin. Suosittelen että kokeilet. Tämä on vaan niin hyvää... sopii kanalle, lihalle ja kasvisten kanssa.


puoli purkkia kermaviiliä
1 dl majoneesia
1 rkl valkoviinietikkaa
hieman mustapippuria
aurajuustomurua reilusti


Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa. Sitten vaan herkuttelemaan.



Ei kommentteja: