sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Vuohenjuusto - tomaatti briossi




















Mitähän mä netistä etsiskelin, kun törmäsin tähän ohjeeseen? Jotain...
Tää kuulosti niiin herkulliselta ja kuvat oli vielä herkullisemman näköiset. Tein yhden koe-erän, että onko niin hyvää. Ja kyllä, oli se.

Vaikka taikina on monivaiheinen ja aikaa on hieman varattava, se kyllä kannattaa. Eikä ole vaikeaa. Ensimmäisellä kerralla tein kahteen 28cm piirakkavuokaan. Toisen tein vuohenjuusto - tomaatilla, toisen paistettu sipuli - pekoni - tomaatti täytteellä.

Äitienpäivä brunssille tein pellille pelkällä vuohenjuusto - tomaatilla. Ja ennen tarjoilua pirskottelin päälle basilikaöljyä. Sen ohjeen löydät täältä.

Mutta sitten "piirakan", briossin ohjeen löydät Kulinaarin sivuilta. Hänellä on siellä hyvät ohjeet ja ihania kuvia, joten suosittelen kurkkaamaan ohje sieltä.



Ei kommentteja: