keskiviikko 27. toukokuuta 2009
Fetavoileipäkakku
Halusin kokeilla fetavoileipäkakkua ja siitä tulikin aika hyvä. Joten eikun ohje talteen :) Alkuperäisen ohjeen löysin MTV3 sivuilta.
27 palaa vaaleata paahtoleipää
Täyte 1:
0,5 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna
0,5 dl punasipulia silputtuna
0,5 dl tuorekurkkua pienittynä
200 g tomaatti- basilika tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
Täyte 2:
100 g fetajuustoa
100 g kurkkusalaattia
250 g maitorahkaa
Kostutus:
4 dl maitoa
Kuorrutus:
200 gr jotain tuorejuustoa
1 dl majoneesia
juustoraastetta
100 gr fetajuustoa
salaattia
oliiveja
kurkkua
kirsikkatomaattia
Leikkaa leipäpaloista reunat pois ja aseta tuorekelmun päälle 9 kpl 3 x 3. Kostuta leivät. Valmista täytteet sekoittamalla ainekset keskenään. Levitä täyte 1 leipien päälle. Aseta uusi leipäkerros päälle, kostuta. Levitä täyte 2 leipien päälle, laita viimeinen leipäkerros päälle ja kostuta. Kääri kelmut kakun ympäriltä päälle ja nosta jääkaappiin maustumaan ainakin muutamaksi tunniksi, mieluusti vaikak yön yli.
Sekoita kuorrutteen ainekset sekaisin ja levitä paletilla kakun päälle. Raasta juusto ja koristele reunat.
Laita pestyt salaatin lehdet kakun päälle. Koristele mielesi mukaan muilla tarpeilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti