sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Itsetehdyt kananugetit


Työkaveri oli testannut näitä Yhteishyvän kananugetteja ja kehui niitä niin kovin, että oli pakko itsekin kokeilla. Ja totta, kun nugetit ovat näin herkullisia ja helppoja tehdä, suosittelen myös sinun kokeilevan, ainakin kerran.kanafilepihvejä
voisulaa ( 50gr )
korppujauhoja ( 2 - 3 dl )
mausteita ( suolaa, sitruunapippuria yms )Laita leivinpaperi pellille. Sulata voi. Leikkaa kanapihveistä sormipaloja eli kolmeen tai neljään osaan, riippuen pihvin koosta. Sekoita mausteita korppujauhoihin. Ota haarukalla kanapala, upota voisulassa ja anna ylimääräinen voisula valua pois. Pyöräytä sitten kanapala korppujauhoissa niin että korppujauhoja on kauttaaltaan. Laita pellille. Paista paloja 200 asteessa noin 20 minuuttia. Nami!!! Kylkeen vielä joku kastike kermaviilistä niin jo maistuu lapsillekin.

Kermaviilin voit maustaa ketsupilla, paholaisen hillolla, chilikastiketta, currylla, sitruunapippurilla, kurkkusalaatilla, yrteillä... ihan mitä keksit. Mun lemppari on paholaisen hillo. Mutta currylla ja pienillä omenapaloillakin maistuu.Ei kommentteja: